Hem > Flykingpolitik, Kriminalitet, Ryssland > Gruppvåldtagen kvinna avled i Moskva

Gruppvåldtagen kvinna avled i Moskva

oktober 5, 2016

En kvinna som föll offer för en gruppvåldtäkt har avlidit i Moskva.

En kvinna i 50-årsåldern avled på en intensivvårdsavdelning i Moskva efter att ha blivit utsatt för en brutal gruppvåldtäkt mitt i centrala Moskva den 28 september. Hon återfick inte medvetandet och hennes identitet har inte kunnat fastställas.

Några okända personer våldtog henne på en övergiven depå, bland annat med en flaska. Fem personer har gripits för brottet och har redan blivit förhörda. En av dem, en 39-årig man med medborgarskap i Uzbekistan är redan åtalad för våldtäkten.

Det började med att patrullerande poliser fick syn på en man med blodigt ansikte och blodiga kläder. Vid förfrågan svarade mannen att han hade deltagit i ett överfall på en kvinna på en övergiven depå. Offret fördes till sjukhus med skärskador i halsen. Senare framkom det att kvinnan hade gruppvåldtagits med en flaska. På sjukhuset konstaterade läkare att kvinnan hade fått en penetrerande skada i halsen, drabbats av blödningschock och fått ett främmande föremål infört i vaginan.

Länk
Länk

Annonser
  1. Sanningen skall göra eder fria.
    oktober 6, 2016 kl. 2:10 f m

    Samma rovdjur som intagit Sverige i stort antal. Inbjudna av Förrädrik R och Träsktrollet Shrek Rövén på indirekt begäran av de 87% idioter som härjar svenskarnas land.

  1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: