Hem > Kriminalitet, Ryssland > Intolerant man räddade kvinna från våldtäktsman

Intolerant man räddade kvinna från våldtäktsman

september 28, 2016

En man räddade en kvinna från en utländsk våldtäktsman i Sankt Petersburg.

Det var omkring klockan halv tre som den invandrade mannen försökte våldta en kvinna. Räddaren hade gått ut i trappan för att röka när han hörde en kvinna skrika på hjälp. Han sprang ut och fick syn på en man och en kvinna i buskarna utanför grannhuset. Kvinnan stod på knä framför våldtäktsmannen. Han slog henne i ansiktet och genomförde olagliga sexuella handlingar.

När brottslingen märkte att han hade blivit upptäckt av hjälten försökte han fly, men blev fångad. Hjälten ringde polis och ambulans. Den 50-åriga kvinnan fick omfattande skador i ansiktet och ett rivsår ovanför ögonbrynet. Hon fick föras till sjukhus. Våldtäktsmannen fördes till häkte. Det visade sig att han är medborgare i Kazakstan och har två barn.

Historiens hjälte rasar mot de boende i grannhuset som inte hjälpte kvinnan. ”Tack för att det här inte angår er, att det här inte rör er. När de mördar och våldtar under era fönster drar ni för gardinerna. Trots allt hindrar de er från att sova. Medan jag skrek åt förbipasserande kom ingen fram och erbjöd hjälp. Endast efter att jag hade rutit till om medicinsk hjälp till kvinnan kom en person fram och gjorde något. Jag skäms för att jag bor i en sådan stad, i ett sådant land”, skrev han och kallade alla som inte försöker hjälpa kvinnor för fegisar.

Länk

Annonser
Kategorier:Kriminalitet, Ryssland
%d bloggare gillar detta: