Hem > Europa, Flykingpolitik, Ryssland > Regimkritisk tysk familj som flydde till Ryssland uppmärksammas i tysk media

Regimkritisk tysk familj som flydde till Ryssland uppmärksammas i tysk media

juni 23, 2016

Den tyska tidsskriften Focus, som når mer än fem miljoner läsare har nu skrivit om familjen Griesbach.

Familjen Griesbach flydde från Tyskland till Ryssland på grund av det dåliga folkrättsliga tillståndet i Tyskland. Familjen, som är från Mecklenburg-Vorpommern, reste 230 mil för att söka asyl i Ryssland för att undkomma BRD-diktaturen. I december 2015 åkte familjen genom Polen, Litauen och Lettland till Moskva. Familjen försöker genom sin flykt att undkomma den tyska statens sexualisering av barn, vaccinering med okända substanser och de kommande toleranslagarna som förbjuder invandringskritik. Dessutom anser familjen att den tyska historien sedan 1400-talet är förfalskad och att alla tyskar snart måste tvingas bära chip.

Familjen sökte asyl med hänvisning till att Tyskland bryter mot de mänskliga rättigheterna, men fick avslag. Familjen på åtta personer bor i en minibuss i Moskva. Fem av barnen är minderåriga och den yngsta är sex veckor gammal. Familjen saknar pengar och samlar in medel via Facebook.

Focus
Facebook

Relaterat:
Tysk familj som protesterade mot invandringspolitiken och förföljs av myndigheterna får inte uppehållstillstånd i Ryssland

Annonser
%d bloggare gillar detta: