Hem > Flykingpolitik, Samhälle > Annie Lööf ändrar sig igen

Annie Lööf ändrar sig igen

maj 21, 2016

Annie Lööf vågar inte stå för sin liberalism och ändrar sig igen.

För några år sedan ville Annie Lööf öppna upp Sverige för obegränsad invandring och såg fram emot ett Sverige med 30 miljoner nya invandrare. Nu har hon tydligen ändrat sig och vill stänga Sverige för fri invandring.

Annie Lööf har också ändrat sig i frågan om legalisering av polygami. År 2006 var hon ”stolt” över beslutet om  ”månggifte för den som önskar”. Sju år senare avbröt hon semestern när hon blev påkommen med att ljuga om sina uttalanden.

Dessutom påstår Annie Lööf att somalier är arbetslösa på grund av svenska regler och hänvisar till att somalier i Storbritannien är kända för att ”vara entreprenöriella, kreativa, driva företag och jobba mycket”. Statistik visar  däremot att över 80 procent av somalierna lever på bidrag i Storbritannien.

Länk
Länk
Länk
Länk

Annonser
  1. maj 30, 2016 kl. 5:14 e m

    Ja, i den stad jag bor så har tusentals (ja, överjävligt många) somalier slagit sig ner. Inte fan ser man någon som jobbar inte. Aldrig. Skulle gärna vilja veta hur dom försörjer sig, vad för slags bidrag uppbär dessa? Vad har dom för krav på dom? Motprestation? Förmodligen inget alls. Dom behöver nog inte. Räcker att låtsas som om man ingen Svenska förstår så får man väl fullt stöd. Dessutom har dom flesta så j—a många ungar att dom kan nog leva gott bara på barnbidraget….pust. Fy faaaaaan rent ut sagt.

  1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: