Hem > Europa, Samhälle > Metropolit: ”Greklands fall var planerat”

Metropolit: ”Greklands fall var planerat”

mars 4, 2016

En artikel av metrolpoliten Paulus av Sisanion och Siatista har väckt stort gensvar i Grekland.

Enligt kyrkoledaren ”har de styrande i Grekland under många år begått brott mot moderlandet och nationen. Inte bara har de förstört den grekiska ekonomin utan de har också korrumperat folket i syfte att behålla makten och njuta av dess frukter.”

”Myndigheterna använde medvetet mänskliga lidelser för att förta nationen. Detta uppnåddes med hjälp av TV-kanaler under deras kontroll… Den korrumperade nationen har blivit en fånge under den påtvingade drömmen. Vissa drömmer om återkomsten av ‘den underbara tiden’ av komfort och njutning. Ingen av politikerna har modet att säga sanningen, att dessa tider aldrig kommer att komma tillbaka eftersom de var rättsstridiga tider.”

”Greklands fall var planerat och de grekiska politikerna deltog i denna process… Konsumerismen har blivit livets mening. Greker har blivit indragna i detta. Lån till semestern, lån till festen, lån, lån, lån… Och makthavarna visste inte hur detta skulle sluta?”

”Samtidigt har en storm av kritik drabbat kyrkan. TV-kanalerna, som i första hand tjänar utländska intressen och i andra hand makten, strävade efter att bryta länken mellan greker och källan till liv och styrka.”

”Endast dårar förstod inte att ett angrepp på folket förbereddes. Endast dumhuvuden kunde inte förstå att målet för attackerna inte var Gud utan människan. De kunde inte räkna ut att det var ett försök att få bort folkets tillflykt – kyrkan – för att förstöra dem efter detta.”

”Politikerna talade mycket om ”en betydande del av kyrkans egendom” som de själva har stulit. Kyrkan har gett upp 96% av sina resurser till folket. Men var är allt detta nu? Tillhör det folket eller har allt hamnat i någons fickor? Ingen har haft tillräckligt med mod för att utföra en sådan utredning ännu. Myndigheterna har fått sitt och det är dess brott. Det har förlett folket för att få dem att vara tyst och lydiga.”

”Man har också lyckats förtala kyrkan och få folket att vända sig mot den, på samma sätt som kejsar Nero, som brände ner Rom och sedan anklagade de kristna för sina brott…”

”Regeringen har blivit ett redskap i händerna på utlänningar och har gjort försök att eliminera språket, det historiska minnet, tron på Gud, för att slå sönder och helt underkuva det grekiska folket som har blivit en fånge under bedrägliga drömmar och tomma löften.”

”Politikerna kommer inte att hitta en väg ut ur denna situation. Vägen ut kommer endast när folket inser sitt ansvar för situationen, när samhället inser att någon lösning på problemet inte kommer att vara smärtfri, när det är fyllt av beslutsamhet att agera tillsammans och inte var för sig.”

Länk

Annonser
Kategorier:Europa, Samhälle
  1. Sanningsälskare
    mars 5, 2016 kl. 1:31 f m

    Visst är det så. Det finns faktiskt bara ett exempel i världshistorien där ett land varit lika plundrat av de Satans utvalda och det är Tyskland som var så nära att lyckas frigöra sig från de onda. De parasiter som härjat jorden i tusentals år och nu äger bankerna, politikerna och halva världens förmögenhet mha sin genom brott tillskansade penningpress och sina lögner.

  1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: