Hem > Samhälle > SD är inte ett konservativt parti

SD är inte ett konservativt parti

september 12, 2015

Det går snabbt nu. Mycket snabbt. Sverige blir allt mindre svenskt för varje dag. Mångkulturen breder ut sig och blir allt mer påtaglig. Då väljer Sverigedemokraternas ”socialkonservativa” partiledning att sätta sin egen makt före folkets bevarande.

Jimmie Åkesson gav ungdomsförbundet ett ultimatium: inför mer socialliberalism eller så klipper vi banden. Ungdomsförbundet valde att inte stå bakom ”öppen svenskhet, socialkonservatism och demokrati”.

För SD betyder de tre begreppen någonting helt annat än för oss konservativa. Med ”öppen svenskhet” menar SD mångkultur och mångraslighet. När SD använder begreppet ”demokrati” menar de inte folkstyre utan en uppsättning liberala åsikter som inte får ifrågasättas. Detta inkluderar allas rätt att kolonisera Sverige. SD är inte ett dugg konservativa. ”Socialkonservatism” används endast som innischning i det politiska landskapet.

Svenskarna röstar inte på SD för att de sympatiserar med partiet utan för att det upplevs som det minst dåliga. Det är så liberal demokrati fungerar. SD:s partitopp spelar det liberala maktspelet medan Sverige får smaka på allt mer ”öppen svenskhet”.

Annonser
Kategorier:Samhälle
%d bloggare gillar detta: