Hem > Europa, Religion > Nu klart med ny moské i Aten

Nu klart med ny moské i Aten

maj 23, 2015

Greklands parlament har infört tillägg i lagen som tillåter byggandet av en ny moské i Aten. I samband med detta gjorde Metropoliten Seraphim av Piraeus ett uttalande.

– Det grekiska parlamentet har återigen gjort islam till ett överhängande problem genom att försöka legalisera denna religion vars lag förutsätter dödsstraff för apostasi.

– Majoriteten av parlamentets partier röstade för byggandet av en moské i Aten trots att det redan finns 150 moskéer i Attika, inklusive megamoskén på 3000 kvadratmeter i Moschato [söder om Aten]. Allt detta fungerar som stöd för planen för islamisering av landet som utarbetats av Rothschilds sionistiska lobby och den lokala regeringen som finansieras av honom.

– Detta för att inte tala om muslimska invandrares okontrollerade kolonisering under förevändning av ”mänskliga rättigheter” och tolerans. Och då det resulterar i massakrer och blodsutgjutelse i ett kriminellt kalifat som inspirerar islamister att predika islam på nytt.

– Och dessa saker inträffar vid en tidpunkt då den fromma vördnaden av reliker av heliga gudsbärande martyrer för tron, som skyddade vår nations självidentitet under det muslimska oket, kallas ”avgudadyrkan”, och att föra värdefulla reliker till Sankt Sabbaskyrkan vid cancercentrumet för alla som vill att vörda dem, förlöjligas och kallas ”medeltida seder”.

– Muslimska propagandabroschyrer med material från den muslimska hemsidan sprids i vårt stift, vilket är anledningen till att vi har utfärdat det här meddelandet att läsas i Metropoliten av Piraeus alla kyrkor på fäderna i det första ekumeniska rådets söndag, för att informera alla troende om islams ”nyarianska kätteris” aktivitet.

Länk

Annonser
Kategorier:Europa, Religion
%d bloggare gillar detta: