Hem > Samhälle, USA > Rysk komiker skrämde amerikaner

Rysk komiker skrämde amerikaner

oktober 20, 2014

Den ryske komikern Vitaly Zdorovetskiy klädde ut sig till galen seriemördare och skrämde förbipasserande med motorsåg.

Den kände practical joke-komikern från Ryssland, Vitaly Zdorovetskiy, skrämde återigen amerikaner. Han skapade en galen mördare som styckade sina offer i en carpark mitt i ett centrum.

I filmen ser man huvudpersonen i skräckfilmsklassikern Motorsågsmassakern som den maskerade komikern. Han håller en motorsåg med händerna och jagar sitt benlösa offer som försöker krypa undan den galne mördaren. När folk ofrivilligt får syn på massakern springer de iväg skrikande. Förare som är på väg att parkera sina bilar vänder om i hög fart och åker ut på gatan av skräck.

Offret spelas av den unge amerikanske skådespelaren Nick Santonastasso som är född med Hanharts syndrom. Han saknar ben, har en underutvecklad högerarm och har endast ett finger på vänsterhanden. Han är aktuell i humoristiska program.

Vitaly Zdorovetskiy föddes i Murmansk 1992 men bor numera i Los Angeles. Han är känd för sina raffinerade upptåg. Under finalen i fotbolls-VM mellan Tyskland och Argentina sprang han in på planen och orsakade mer problem för Tysklands försvar än Argentina. Med texten “natural born prankster” skrivet på kroppen försökte han kyssa den tyske spelaren Benedikt Howedes. Hans filmer på Youtube har setts av mer än 750 miljoner. Hans senaste klipp har setts av mer än 24 miljoner på fem dagar.

Annonser
Kategorier:Samhälle, USA
%d bloggare gillar detta: