Hem > Samhälle > Moderaterna är inte tillräckligt marxistiska för Pride

Moderaterna är inte tillräckligt marxistiska för Pride

juni 12, 2014

Den socialliberala homosexorganisationen Öppna moderater går i ett öppet brev ut och kritiserar den kulturmarxistiska lobbyorganisationen Pride West för att den tillåter vänsterextrema terrororganisationer och kommunister att närvara på Pride. Vänsterextremister och kommunister kränkte och hotade ”gaypoliser”, ”gaymilitärer”, ”htb-liberaler” och Öppna moderater på hbtqa-festivalen. Dessutom uppmanade de pridedeltagare att skrika kommunistiska slagord under homosexaktiviteterna.

Skribenterna, som är en ”värmländsk bög” och ett ”skånsk homo”, kan inte förstå varför kulturmarxister som Åsa Romson, Gudrun Schyman och Mona Sahlin kan få så mycket tid på den stora scenen medan hbtqa-minister Erik Ullenhag, som trots att han vill tillåta småbarn att byta kön, endast fick en kort stund för att representera alliansen.

Precis som att Sverigedemokraterna vill in i det liberalkonservativa finrummet vill Moderaterna in i den kulturmarxistiska fållan. Men det räcker inte med att öppna upp Sverige för fri invandring från hela världen, införa könsmodifierade ”äktenskap” och uppmana till våld mot oliktänkande. Moderaterna måste även ta det sista steget och begränsa kapitalismen för att bli accepterade. Homorörelsen representerar inte alla homofiler. Den representerar marxister.

Pride har en lång historia av vänsterextrem politik. Förra året attackerades ”gay-poliser” av flyktningaktivister under Stockholms prideparad. År 2012 portades Liberala ungdomsförbundet från Uppsala pride för att det inte hade en socialistisk grundsyn. År 2010 attackerades Livets ord av våldsamma marxister under homomaktparaden.

Debatt: West Pride kränker HBT-personer
Stockholm Pride 2013: Facit
Sverigedemokrater deltog i homomaktparad

Annonser
Kategorier:Samhälle
  1. juni 12, 2014 kl. 8:50 e m

    Värdet av din blogg är enastående och du har ett enastående värdefullt perspektiv, givet att du skriver på svenska. Men. Politisk dagskommentering eller vad vi skall kalla det. Är långt ifrån torrt konstaterande av oönskade vetenskapliga fakta. Vi kunde önska att världen vore bättre än den är. En tröst är att det nog är osäkert huruvida härskarklassen någonsin hängett sig åt någonting annat än nattsvart ondska och ohämmad egoism. Men, hur det nu är med det, jag tror att åsikter och hårda oönskade vetenskapliga fakta skulle trivas bäst isär? När du driver åsikter på faktas rygg sker det till kostnad av faktas tyngd. Detta är inte rättvist. Det är inte vad vi borde vara. Men det är vad vi är. Ett förslag är två bloggar?

    • juni 13, 2014 kl. 7:11 e m

      Tack för din kommentar. Din kritik är vettig. Men tyvärr ser jag ingen realistisk möjlighet att driva två bloggar. Alternativet är i så fall att skriva för någon annan blogg eller sida som är konservativ.

  1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: