Hem > Religion, Samhälle > Skandal i Svenska kyrkan

Skandal i Svenska kyrkan

maj 29, 2014

Efter det liberala underhållningsprogrammet Uppdrag gransknings avslöjande om att det finns kristna präster inom Svenska kyrkan som följer Bibelns lära har nu en präst stängts av. Prästen påstås vara ”bögbotare”, vilket är totalt nonsens. Ingen kristen hävdar att bön alltid förändrar en människa, tvärtom. Prästen har sagt att homosexuella lustar kan korrigeras genom bön, inte att bön orsakar en omläggning av den sexuella läggningen. Att prästen stängs av på grund av detta är inget annat än en skandal.

Däremot betraktas det som någonting mycket positivt när statliga Sveriges television predikar att man kan byta sexuell läggning från heterosexuell till homosexuell. För en dryg vecka sedan propagerade statlig TV för att kvinnor måste välja lesbianism. Uppenbart anser Sveriges television, som även sänder Uppdrag granskning, att sexuell läggning går att förändra. Denna uppfattning stöds även av forskning. I en svensk undersökning framkom det att endast 18 procent av skillnaden i sexuellt beteende hos kvinnor kunde förklaras av gener.

Unga kvinnor är mer konformistiska och lättpåverkade av media och makten. I en Gallup-undersökning utförd i USA 2012 framkom det att 8,3 procent av kvinnorna i åldrarna 18-29 år var hbtq-personer. Motsvarande siffra i ålderskategorin 65+ var 1,9 procent. Kontentan av detta är att det är möjligt att genom homopropaganda få fler att välja homosexuell läggning.

I Bibeln framgår det med tydlighet att homoäktenskap och homosexuella handlingar inte är förenliga med kristendom. Varje troende präst har därför skyldighet att inte uppmuntra till homosexualism. Detta försöker nu kristendomens fiender ändra på. Förra året beslutade Kyrkomötet att Svenska kyrkans arbetsplatser ska hbtq-certifieras till en kostnad på mer än 100 miljoner kronor. Politiska kommissarier ska med andra ord tvinga kristna att acceptera att äktenskap är liktydigt med sexuellt umgänge med vem som helst och med hur många som helst. Trohet inom äktenskapet, som är ett kristet fundament, förkastas helt av den homosexuella lobbyorganisationen RFSL. Tvärtom uppmuntras otrohet, sexköp och droganvändning. Detta är ingenting annat än ett övergrepp på kristna.

Hela det socialliberala etablissemanget och deras underhuggare betraktar byte av läggning från heterosexualitet till homosexualitet som möjligt och önskvärt. Däremot en kristen, som ger minsta antydan om att det är möjligt att byta sexuell läggning från homosexuell till heterosexuell, utsätts för repression.

Annonser
Kategorier:Religion, Samhälle
%d bloggare gillar detta: