Hem > Samhälle > Sverigedemokraterna liberalerna gör det igen

Sverigedemokraterna liberalerna gör det igen

mars 14, 2014

Sverigedemokraterna har av oss konservativa setts som ett fullgott altervativ på valdagen, särskilt efter införandet av socialkonservatism i partiprogrammet.

Tyvärr står det klart sedan länge att ”socialkonservatism” endast har varit en falsk etikett med liberalt innehåll. Talet om höjda straff och sänkt abortgräns är bara en tom potemkinkuliss uppsatt för locka konservativa väljare. Den senaste tidens stormar kring två liberala SD-kvinnor visar tydligt att SD inte ens försöker upprätthålla en konservativ fasad.

Paula Bieler, som lanseras som ett av SD:s absoluta toppnamn inför Riksdagsvalet, tycker att homosexuella ska få adoptera barn. Den åsikten är totalt oförenlig med konservatism.

Sara-Lena Bjälkö är ett annan liberal kvinna på SD:s riksdagslista. Hon vill inte tillämpa den konservativa försiktighetsprincipen på invandringspolitiken, utan vill istället öka mottagningen av ”ensamkommande barn” och tvinga på Europa mer massinvandring. Som grädde på moset stoltserar hon helt öppet med att hon är liberal.

Sverigedemokraternas partiledning tycker uppenbart att kompetens är ett hot mot deras maktposition inom partiet. I en intervju i ”Bar & Politik” klarar inte Sverigedemokraternas toppnamn till Europaparlamentsvalet Peter Lundgren av att svara på frågor om samarbete i Europaparlamentet.
– Vi vet faktiskt inte.
– Jag klev ur lastbilen för fem veckor sedan. Jag har inte satt mig in i Front Nationals politik.

Avpixlat
Fria Tider
Expressen

Annonser
Kategorier:Samhälle
%d bloggare gillar detta: