Hem > Kriminalitet, Samhälle, USA > Zimmermanrättegången döljer svartas brott mot svarta

Zimmermanrättegången döljer svartas brott mot svarta

juli 13, 2013

Svarta hotar med att mörda Zimmerman ifall han frias och att ställa till med enorma upplopp. Zimmerman är hispanic och har en svart förfader, men kallas trots detta i liberal media för ”vit hispanic”. Liberal media har ända sedan händelsen inträffade piskat upp hatstämningar mot vita.

Tvärtemot vad liberal media påstår så är inte vita svartas största problem. Svartas största problem är de själva. Vita är inte rasister för att påpeka verkligheten: Nästan alla svarta mördas av svarta.

Statistik från det amerikanska justitiedepartementet visar att mellan 1980 och 2008 var svarta sex gånger mer sannolika att bli skjutna och sju gånger mer sannolika att skjuta ihjäl någon än vita. Svarta utgör 13 procent av USA:s befolkning och upptar trots detta mer än 50 procent av platserna i de federala fängelserna.

Fox News’ Bill O’Reilly sade häromdagen att 91 procent av alla mördade svarta blev mördade av andra svarta 2011.

”De viktigaste personerna som håller svarta tillbaka som en ras och tar de tillbaka till Jim Crows dagar är svarta själva. Självutnämnda svarta ledare, stödgrupper som NAACP och svarta medlemmar av kongressen skriker ständigt rasist. Utöver detta stridsrop, har de inga lösningar att erbjuda svarta mot en väg mot ökad ekonomisk välfärd och mindre våldsamma liv,” skriver The Guardian.

The Guardian
Bill O’Reilly

Relaterat:
Zimmermans mormors far var svart
George Zimmerman är registrerad demokrat

Annonser
Kategorier:Kriminalitet, Samhälle, USA
%d bloggare gillar detta: