Hem > Samhälle > Annie Lööf vill tvinga på Sverige polygami

Annie Lööf vill tvinga på Sverige polygami

januari 11, 2013

För en månad sedan erkände Centern att deras invandringspolitik är ett försök att locka över väljare från Miljöpartiet. Centern positioneras mot Miljöpartiet för att för att inte kannibalisera på de andra borgerliga partierna. Hittills har taktiken misslyckats. Centern har på ett år sjunkit som en sten i opinionsundersökningarna medan Miljöpartiet har gått framåt.

Legalisering av polygami, eller polyamori som homolobbyister kallar det, har länge varit ett populärt förslag inom Miljöpartiets ungdomsförbund. Centerns strategi för att stjäla röster från Miljöpartiet är att vara mer radikala. Detta gäller också frågan om månggifte. Fortfarande har Miljöpartiet inte vågat anta en sådan motion, även om det har varit nära.

Det är svårt att se vad Centern tror sig kunna vinna på att propagera för polygami. Månggifte är inte någon tradition i Västerlandet alls. Däremot finns det i den muslimska världen. Även om både fri invandring och polygami främjar islams intressen så har polygamilegaliseringen antagligen inte inspirerats av mångkulturalister och muslimer. Utan förslaget har nog, via Miljöpartiet, kommit från den konservativfientliga homorörelsen, som ständigt hittar på nya frågor för att rättfärdiga nya bidrag från staten. Centern själva hävdar att de lägger fram förslaget om tillåtande av polygami för att det, enligt dem, ökar den personliga friheten och minskar statens makt. Allt enligt de nyliberala principerna.

Som lök på laxen har det nu också framkommit att Annie Lööf har ljugit om polygamifrågan. Idag hävdar hon att hon inte är för polygami och aldrig har varit det trots tidigare uttalanden för legalisering.

Redan nu finns det tydliga tecken på att en legalisering av polygami inte kommer att drivas av Centern i nästa valrörelse. Uppenbart är inte mediaeliten i Stockholms innerstad redo för polygami än. Fortfarande behövs det några år av propaganda från den immuna homolobbyn.

Det märkliga i sammanhanget är förslaget om slopad skolplikt. Det är ett förslag som vi konservativa stödjer. Rätten för hemskola är något vi kämpar för och liberaler vanligtvis brukar bekämpa. Skolan, som den ser ut idag, är en plats för liberal och socialistisk hjärntvätt. Och den vill vi slippa.

Annonser
Kategorier:Samhälle
%d bloggare gillar detta: