Hem > Samhälle > Om Almqvistaffären

Om Almqvistaffären

november 18, 2012

Den här bloggen tar avstånd från det beteende Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling uppvisar i den aktuella film som Expressen har kommit över och publicerat väl valda delar ur.

Särskilt allvarligt, förutom lögnerna, är uttryck som ”liten fitta” och ”liten hora”. SD har redan stora problem med att rekrytera kompetenta kvinnor och att locka kvinnoröster. Det måste vara mycket olustigt för SD-kvinnor att behöva möta dessa herrar efter detta avslöjande.

Jimmie Åkesson står inför stora problem. Han har målat in sig i ett hörn i och med ”nolltoleransen mot rasism och rättshaverister”. För att inte framstå som hycklare måste åtminstone Erik Almqvist komma att uteslutas ur partiet.

SD har stora problem med att rekrytera kompetens. Erik Almqvist är utomordentligt kompetent och en mycket bra debattör. Det kommer att bli svårt att ersätta honom. Kent Ekeroth är SD:s utrikespolitiske talesperson och den enda i klicken som behärskar Engelska. Dessutom har han kontakter i Israel, USA och Europa. Utöver detta är han drivande i kriminalpolitiska frågor och gör ett bra jobb. Utrikespolitiskt blir det svårt att ersätta honom.

Jimmie Åkessons krav på nolltolerans slår tillbaka mot honom själv. Inget annat parti har någon liknande policy. Jimmie Åkesson måste inse att han inte kommer att vinna något på att SD hela tiden springer till vänsterextrema Expo och talar ut. Vänsterliberal media kommer att fortsätta hata SD så länge SD inte har avsvurit sig både kulturnationalismen och socialkonservatismen.

Annonser
Kategorier:Samhälle
%d bloggare gillar detta: