Hem > Samhälle > Gruppvåldtäkt mot svensk flicka leder till manifestation mot rasism

Gruppvåldtäkt mot svensk flicka leder till manifestation mot rasism

juli 17, 2012

Natten till torsdag i förra veckan blev en 18-årig svensk flicka gruppvåldtagen av ett arabiskt-afrikanskt gäng i Bollnäs. Efter dådet demonstrerade nationalsocialistiska Svenska motståndsrörelsen mot våldtäkter i staden. Detta ledde till att en ung tjej då bestämde sig för att arrangera en manifestation mot rasism. Idag har även vänsterpartiet meddelat att de kommer att delta.

Våldtäkten har en raslig dimension: Icke-vita förgrep sig på en vit. Manifestationen mot rasism har också en raslig dimension: Anti-vita av många raser mot vita. Enligt liberal och socialistisk världsåskådning är bara vita förmögna att vara rasister eftersom rasism bara kan riktas nedåt i den speciella hierarki som socialister och liberaler föreställer sig. Vita är högre upp i hierarkin än svarta, män högre upp än kvinnor, heterosexuella högre upp än homosexuella, kristna högre upp än muselmaner och så vidare.

Många, inklusive våldtäktsoffrets far, har tolkat demonstrationen mot rasism som stöd för våldtäktsmännen. Den koppling är förståelig för en människa som inte tänker liberalt eller socialistiskt. En sund människa tänker på sina närstående och sin familj i första hand. Nationen och folket är förlängningen av familjen. Att då demonstrera mot sitt eget folk blir som att demonstrera mot sin egen familj.

Men så nära och konkret tänker inte liberaler och socialister. De tänker i abstrakta begrepp och termer. Vita är nämligen skyldiga till denna våldtäkt enligt liberaler och socialister. De tänker på följande sätt: Vita står över icke-vita i hierarkin. Detta förtryck som hierarkin utövar leder därför till att icke-vita våldtar vita. Icke-vita är offer för vitas förtryck och vita är förövare. Vita är därför skyldiga till denna våldtäkt och det enda sättet att motverka våldtäkter är att jämna ut hierarkin. Detta förklarar varför en manifestation mot vita att kommer att hållas.

Liberalernas och socialisternas förklaringsmodell för våldtäkter har naturligtvis ingen vetenskaplig grund. Den liknar mest en religiös. Parallellen mellan vita och Satan är uppenbara. Våldtäkter kan ha andra förklaringar som kulturella, biologiska eller psykologiska. Det lotsas liberaler och socialister inte om. I många kulturer är de tillåtet att våldta ”dåliga kvinnor” eller ”horor”. Gener är ojämnt distribuerade bland jordens olika folk. Det är möjligt att många inom vissa folkslag har gener eller mutationer som ökar sannolikheten för att en person ska begå våldsbrott. En person kan av olika anledningar ha blivit jävlig och ond och därför tar sig rätten att förstöra andras liv. Naturligtvis kan droger och alkohol också påverka människor.

Länk:
Fria Tider

Annonser
Kategorier:Samhälle
  1. Varghjärta
    augusti 22, 2012 kl. 4:47 e m

    Klockrent får jag säga!
    Jag läste om denna våldtäkt så blev jag inte ens förvånad över vänster/liberalernas tilltag!

  1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: