Hem > Ryssland > Svenskar spred homopropaganda i Ryssland

Svenskar spred homopropaganda i Ryssland

maj 4, 2012

På den ryska filmfestivalen LGBT (Lesbisk, gay, bisexuell, transsexuell) visades den svenska filmen ”Patrik 1.5”. Filmen handlar om ett bögpar som adopterar en 15-åring pojke. Filmen är ingenting annat än förskönande homofilipropaganda.

Till skillnad från i Sverige där ingen får kritisera homolobbyn är det i Ryssland i sin ordning att kritisera homopropaganda. Utanför festivalen demonstrerade mängder av människor mot svensk homosexuell kulturspridning. Bland deltagarna återfanns Sojuz Pravoslavnych Chorugvenostsev (Ortodoxa fanbärarnas union) och Russkij Obraz (Ryska sättet).

Händelserna beskrivs, som vanligt, i svensk media på ett osakligt sätt. I Aftonbladet står det om ”våldshot” och att ”stämningen blev hotfull”. Här kommer nu demonstranternas version:

Den 26 april 2012 gick Ortodoxa fanbärarnas union ut mot genomförandet av gayfestivalen ”Bok o bok” i biografen ”Fitil” i Moskva. Klockan 19.00 drog fanbärarna sig samman till biografen, där gayklicken redan hade samlats. Vi började den ortodoxa aktionen med att göra korstecken och att be en bön. Sodomiterna försökte att provocera bröderna genom att försöka överlämna några märken med gaysymboler. Provokationerna lyckades dock inte. Vi blev tvungna att bryskt flytta bort dessa utdelare. Heta diskussioner inleddes. Fanbärarna anklagades för fascism. De skrek ”Fascismen kommer inte att segra”. Sedan misshandlade de några kvinnor och skrek absurditeter som att vi var demoner. Och som alltid klarar de sig undan förtal. Ortodoxa kan svara med att skandera: ”Perversa ut ur Ryssland!”, ”Sodom kommer inte att segra!” Polisen skyddade från direkta sammandrabbningar.

Under de senaste åren sprider grupper med hjälp från Väst propaganda i Ryssland för att främja sodomi. Otillfredställda eller gråtande personer från gayvärlden försöker då och då påtvinga samhället sina förvridna idéer om synd och utsvävningar och förstöra samhällets urgamla kristna grundvalar. Och detta trots mångtaliga protester från Rysslands medborgare. Men samhället har till slut lyssnat. I Rysslands regioner stiftas nödvändiga lagar om att förbjuda moraliskt fördärvande propaganda. Vi hoppas att Moskvas makthavare och de federala myndigheterna följer dessa exempel av välgärning.

Vi kommer inte att tiga. Gud förråds av tystnad!

Annonser
Kategorier:Ryssland
%d bloggare gillar detta: