Hem > Terrorism, USA > Klimatalarmist vill att klimatskeptikers hus ska brinna ner

Klimatalarmist vill att klimatskeptikers hus ska brinna ner

april 21, 2012

Klimatalarmisten Steve Zwick kräver att de som inte tror på klimathotet ska spåras upp, infångas och få se sina hem brinna ner. Det är det senaste exemplet på hur vanliga ekoterrorister har blivit inom miljölobbyn och bland miljöpolitiker.

Allt fler blir skeptiska till klimatalarmet. Det har lett till att miljörörelsen har blivit allt mer auktoritär och fokus har kommit att bli på pengar istället för miljö. Den folkliga opinionen säger nej till införandet av global koldioxidskatt och rönen om av människan skapad global uppvärmning.

En husägare som inte betalar sin brandkårsavgift i Tennessee kommer inte att få hjälp av brandkåren med att släcka sitt hus. Huset kommer att brinna ner. Zwick anser att klimatskeptiker ska få samma behandling.

”Vi vet vilka de aktiva förnekarna är – inte människorna som köper lögnerna, utan människorna som skapar lögnerna. Börja med att hålla koll på dem nu, och när hungersnöden kommer, låt de betala. Låt deras hus brinna ner. byt deras säkra land mot vattendränkta öar. Tvinga dem att bära kostnaden för ökande matpriser.”

Länk

Annonser
Kategorier:Terrorism, USA
%d bloggare gillar detta: