Hem > Samhälle > Jävligt åbäkigt för Jimmie Åkesson

Jävligt åbäkigt för Jimmie Åkesson

november 9, 2011

Efter SDU:s debattinlägg i Aftonbladet har nu Kent Ekeroth svarat:

”Det är inte tvåstatslösningen som jag tror många reagerat på. SD har som sagt sedan tidigare varit tydliga här. Det är K&H:s (Kasselstrand och Hahne Red. anm.) beskrivning av Israel som är under all kritik. Det är sånt man läser på NSF:s hemsida eller för den delen hör i Hamas tal. På den nivån är det och det är det som var det värsta med deras artikel”

”Hur får du detta till SD:s hållning när det är SDU-företrädare som skriver? Det är inte SD:s hållning – och verkligen inte min hållning.”

Ovanligt hårda ord från Kent Ekeroth som kan bädda upp för en explosiv konflikt.

Jimmie Åkesson hanterade fallet med William Petzäll på ett klumpigt sätt. Han lär inte vilja riskera mer trubbel inom riksdagsgruppen. Med andra ord kommer riksdagsgruppen att prioriteras framför SDU. Jimmie Åkesson kommer säkert att fortsätta att predika neutralitet i frågan om konflikten mellan Israel och Palestina och låta Kent Ekeroth fortsätta med sin sionism och kontrajihadism.

De modiga men naiva SDU:arna kommer nog att få sin första erfarenhet om hur smutsig och brutal politiken kan vara. De närmsta dagarna blir spännande.

Annonser
Kategorier:Samhälle
%d bloggare gillar detta: