Hem > Flykingpolitik > Tusentals somalier i cyniskt spel om makten

Tusentals somalier i cyniskt spel om makten

september 18, 2011

Idag kom MP och alliansen överrens om ett ramavtal om flyktingpolitiken. DN kallar det för ”Första steget klart i asylpolitiken”. Antagligen första steget mot fri invandring och skattebetalarna betalar. Maria Ferm, som har gjort sig känd genom att ”ta debatten mot SD”, presenterade stolt avtalet.

MP har idag inte längre som främsta mål att förbättra miljön utan har tagits över av sådana som Maria Ferm som har som agenda att på skattebetalarnas pengar vara godhjärtade och peka med fingret mot alla som inte vill ställa upp på fri invandring och skattebetalarna betalar.

I första skedet anger Dagens Nyheter att över 4000 personer bara från Somalia väntar på att få återförenas med sina släktingar i Sverige. Alla ska rätt till offentlig service och betalt uppehälle. Dvs utbildning, sjukvård, tandvård, bidrag, bostäder osv. Röda korset har tidigare haft som vana att betala för flyktingars flygbiljetter men med deras minskande ekonomi så är det osäkert hur flyktingarna ska kunna komma hit.

Det är mer än dubbelt så vanligt att invandrare röstar på vänstern än infödda. Alliansens och MP:s genomförande av en mer liberal flyktings- och invandringspolitik är inte i första till för att detronisera SD, utan för att ta röster från S och V. Bland infödda svenskar är S ovh V idag så svaga att de inte har en rimlig chans att få egen majoritet i den väljargruppen. Genom att ta invandrarnas och flyktingvurmarnas röster kan Alliansens maktinnehav komma att permanentas. Detta är också huvudanledningen till att C, som ligger farligt nära fyraprocentsspärren, går ut hårt med att vi måste ha 30 miljoner fler nybyggare i Sverige.

Om nu mer än 70% av invandrarna röstar på S och V, kommer då inte ökad invandring att leda till att vänstern tar makten igen? Det mångkulturella samhället med mångkulturalism har lett till en politik där man i första hand ser till olika sär- och gruppintressen. Eftersom den svenska gruppen inte tänker utifrån sin egna intressen och är immobilt höger så lyssnar inga makthavare på den gruppen, utan tvärtom sparkar på den. Därför har politiken allt mera kommit att handla om att bejaka särintressen för att vinna röster. Den somaliska gruppen, som har bedrivit ett hårt arbete för att få igenom sin politik, är det senaste exemplet.

Kontentan är med andra ord att flyktingpolitiken handlar om ett cyniskt spel om makten med ondskefulla egenintressen.

Annonser
Kategorier:Flykingpolitik
%d bloggare gillar detta: