Hem > Samhälle > Parafilirörelse flyttar fram sina positioner

Parafilirörelse flyttar fram sina positioner

juni 16, 2011

Nästa månad börjar den årliga pridefestivalen. Men redan nu börjar propagandan för fullt i media. Kravet för i år är att personer som har genomfört könsbyten ska få behålla sina livmödrar och testiklar. Den gravida mannen, som är född kvinna och har fött barn som man, ska invigningstala på pridefestivalen i år.

Som vanligt måste vi alla lyda parafilimaffian blint och uppfylla deras önskningar. Homomaffian har till exempel fått igenom både borgerliga och kristliga homoäktenskap, dock inte muslimska och judiska. Än allvarligare är att de numera har fått tillträde till svenska dagis och där propagerar positivt för den homosexuella livsstilen och därmed rekryterar nya homofiler.

När homomaffian har fått igenom sina krav kommer de med nya krav på samhället. Det är inte ett alltför hett tips att de politiska partierna kommer att knäböja inför homomaffian och att Kristdemokraterna kommer att lägga fram ett lagförslag om könsbyte utan sterilisering i riksdagen. När detta är genomfört, kommer antagligen nästa krav att vara så kallade polyamorösa äktenskap, vilket är en förskönande omskrivning av polygami.

På längre sikt hotar även legalisering av pedofili. RFSL har tidigare haft detta på sin officiella agenda. Med tanke på parafilernas intrång på dagis och i skolan så finns detta krav antagligen kvar på agendan, fast inofficiellt.

Så inom en snar framtid kommer vi att få se kvinnor med pung ute i samhället.

Annonser
Kategorier:Samhälle
%d bloggare gillar detta: