Hem > Samhälle, USA > Sharialagar i Minnesota

Sharialagar i Minnesota

januari 29, 2011

Hur kommer framtiden för Sverige att se ut? Brasilien, Indien och Sydafrika utmålas som förebilder. Kritiker av mångkulturalism tippar på en utveckling av engelsk modell med segregering. I Minnesota i USA bor många svenskättlingar. Minnesota är känt för sin extremliberalism. Numera tillämpas sharialagar där som alla måste följa. Är det där Sveriges framtid?

Annonser
Kategorier:Samhälle, USA
 1. februari 2, 2011 kl. 1:57 e m

  Fy fan hur ska det sluta? Minnesota! Svenskstället nummer ett. Ja, vi har en lag här i Minnesota! Följ den eller stick! Vi har en lag här i Sverige också. Följ den! Ta seden dit ni kommer! Skicka filmen till Reinfeldt & Co. Förresten har vi Sharia i Malmö redan.

  • februari 2, 2011 kl. 2:49 e m

   Tolerans och självutplåning i Sverige och hos svenskättlingarna i USA. Är det en slump eller finns det ett samband? Börjar nästan tro det är genetiskt. Ingen vill ha tillbaka de gammaltestamentliga lagarna. Men sharialagar för alla – inga problem.

 2. februari 2, 2011 kl. 3:03 e m

  Deulf: Skrämmande är bara förnamnet! Tänk om det är genetiskt. Svenskar är snälla. Vi vill väl. Men sånt går inte för sig när vargarna vill slita en i stycken. Vi som kommit så långt i fria nord från religiöst förtryck. Några måste tjäna på att förslava massorna.

 1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.
%d bloggare gillar detta: