Hem > Samhälle > Eliten och nazism

Eliten och nazism

juli 23, 2010

Nazism liksom kommunism, islamism och mångkulturalism är avskyvärda ideologier som borde kastas på historiens soptipp. Alla de ideologierna utgår från att människor är olika mycket värda.

Eliten i det här landet behandlar de här fyra ismerna på totalt olika sätt. Mångkulturalism är den politiska hegemonin. Kommunism och islamism är politiskt accepterade och påverkar politiken. Nazism är en paria som man smetar på politiska motståndare.

Skräcken för hakkorset är så stark att Wikipedias svenska sida om jainismen inte vågar visa deras heligaste symbol, svastikan med en prick i varje fält. Faktum är att skräcken för hakkorset är så stark att man överallt frenetiskt letar efter nazism och hakkors. Därför uppkommer det med jämna mellanrum drev mot påstådd nazism. Här är veckans exempel.

En man spelade Eddi Meduzas låt Heil Hitler på en parkeringsplats i Sätila, utanför Borås. Mannen blev anmäld för hets mot folkgrupp. JK friade mannen eftersom han inte är ansvarig utgivare för skivan. Dessutom tyckte JK att låten snarare driver med nazismen.

En ICA-affär i Råå utanför Helsingborg sålde kalsonger med hakkors inbakat i mönstret. Om försäljarna kommer att bli fällda för något brott återstår att se.

Vad är nästa nästa nazistchock? Kanske Finland. Finska flygvapnets flagga har fortfarande ett hakkors. Svenska eliten utpekar många länder till Sveriges fiender. Danmark, Italien, Österrike, Ryssland, Vitryssland, Serbien, Malta, och så vidare. Listan är lång. Snart kommer väl även Finland att läggas till listan.

Annonser
Kategorier:Samhälle
%d bloggare gillar detta: