Hem > Samhälle > Förbjud tidelag!

Förbjud tidelag!

juni 8, 2010

Utanför Vårgårda i Västergötland ertappades en man nyligen med att ha penetrerande sexuellt umgänge med en tacka. 1944 legaliserades tidelag och homofila handlingar. Tanken var att sex med djur skulle klassas som djurplågeri istället. Men djurplågeri räknas bara handlingar som utsätter djuret för tvång eller smärta. Därmed blev djuren i praktiken helt skyddslösa.

Om någon har sex med en person under 15 år räknas det automatiskt som våldtäkt, oavsett samtycke eller ej. Sexarbetare anses inte kunna ha sex frivilligt mot betalning enligt sexköpslagen. Kontentan är att djur enligt lagstiftarna är mer myndiga än en vuxen sexarbetare eller än 14-åring. Vår jordbruksminister, Eskil Erlandsson, stod i Riksdagens talarstol och diskuterade straffbara gränsdragningar. Jag har en enkel lösning på problemet. Kriminalisera all zoofili.

Det brukar heta att all kärlek är bra kärlek, och att normer måste utmanas och dekonstrueras. Djursexpornografi visas redan i parafila videoklubbar. Vad blir nästa steg? Zooamorösa äktenskap? Vänd utvecklingen mot det goda. Vi behöver inte utmana denna norm. Låt detta vansinne ta slut.

Annonser
Kategorier:Samhälle
%d bloggare gillar detta: